loader image
Ga naar de inhoud

Nieuwsbrief Tover

PDF over Tover & Social media post

Omschrijving ontwerp- en ontwikkelproces

De opdracht: Ontwerp een nieuwsbrief met bijbehorende social post die de mooie artikelen vanuit de nieuwsbrief promoot op Instagram en een PDF die gedownload kan worden met informatie over Tover, wat onze missie is en hoe wij de mensen met een cognitieve beperking meer kwaliteit van leven willen bieden.

Onderwerpen voor de nieuwsbrief: Nieuw spel samen zingen, het Tovertafel-spel Platenspeler.

Hiervoor heb ik in totaal 3 ontwerpen gemaakt, de nieuwsbrief, de PDF over Tover en de social media post voor Instagram. In de nieuwsbrief heb ik ervoor gezorgd dat deze overzichtelijk is en daardoor goed leesbaar met daarbij een 2-tal foto’s en een call-to-action button waarbij mensen naar de website geleid worden.

Bij de PDF over Tover heb ik net als de nieuwsbrief ervoor gezorgd dat deze opgemaakt is in de huisstijl en deze interactief gemaakt. Alle social buttons zijn hierbij aanklikbaar net als de knop onderaan de PDF waarbij je naar de website wordt geleid.

Als laatst heb ik de social media post gemaakt die bij de nieuwsbrief hoort (crossmediaal ontwerp) waarbij een korte uitleg is over de Tover Platenspeler. Ook hier heb ik elementen uit de huisstijl gebruikt. Daarnaast heb ik het icoontje voor het opslaan van de post erin ontworpen zodat mensen het bericht later makkelijk terug kunnen vinden als reminder.

IDEE

ONTWERP

NIEUWSBRIEF

Akurshluh
Stoopers
Natural
Rhino
Boleir
Pixeliano

Gerelateerde portfolio items

Flyer ontwerp Kop ICT | Sunlinedesign
Brochure ontwerp Uniek | Sunlinedesign

CONTACT

Laat dit veld blanco

Nadat je het contactformulier verstuurt hebt neem ik binnen 48 uur contact met je op.

PHONE

+31622568631

EMAIL

jeffrey@sunlinedesign.nl

WEB

www.sunlinedesign.nl