loader image
Ga naar de inhoud

Offline design

Drukwerk dat de
zintuigen prikkelt

Je boodschap krachtig en aantrekkelijk overbrengen?
Ik versterk jouw boodschap met uniek op maat gemaakt
drukwerk dat gegarandeerd de aandacht trekt.

Je boodschap krachtig en aantrekkelijk overbrengen? Ik versterk jouw bood-
schap met uniek op maat gemaakt drukwerk dat de aandacht trekt.

Html code voor element rechts.

PROFESSIONEEL DRUKWERK
DAT DE AANDACHT TREKT

PROFESSIONEEL DRUKWERK
DAT DE AANDACHT TREKT

Een cruciaal onderdeel van grafische vormgeving is de offline vormgeving. Hierbij draait het om het krachtig overbrengen van je boodschap en merkidentiteit via tastbare middelen. Van ansichtkaarten die je persoonlijke boodschap perfect overbrengen tot visitekaarten die je professionele identiteit vertegenwoordigen. Folder- en brochureontwerpen die ervoor zorgen dat je informatie doeltreffend en aantrekkelijk wordt gecommuniceerd. Flyers die de aandacht trekken en je boodschap krachtig overbrengen. Posters die je evenement of product opvallend promoten. Ik combineer liefde voor design met jarenlange ervaring in drukwerk. Ik begrijp de nuances van materialen, kleuren en druktechnieken, en begeleid je om de beste resultaten te bereiken. Of je nu glanzend of mat, dik of dun papier verkiest, ik zorg dat je drukwerk je doelen weerspiegelt.

Een cruciaal onderdeel van grafische vormgeving is de offline vormgeving. Hierbij draait het om het krachtig overbrengen van je boodschap en merkidentiteit via tastbare middelen. Van ansichtkaarten die je persoonlijke boodschap perfect overbrengen tot visitekaarten die je professionele identiteit vertegenwoordigen. Folder- en brochureontwerpen die ervoor zorgen dat je informatie doeltreffend en aantrekkelijk wordt gecommuniceerd. Flyers die de aandacht trekken en je boodschap krachtig overbrengen. Posters die je evenement of product opvallend promoten. Ik combineer liefde voor design met jarenlange ervaring in drukwerk. Ik begrijp de nuances van materialen, kleuren en druktechnieken, en begeleid je om de beste resultaten te bereiken. Of je nu glanzend of mat, dik of dun papier verkiest, ik zorg dat je drukwerk je doelen weerspiegelt.

DIENSTEN

DIENSTEN

Ansichtkaart ontwerp

Geef je ansichtkaarten een persoonlijk tintje met mijn ontwerpservice.

Visitekaart ontwerp

Kies voor een professioneel ontworpen visitekaartjes die de juiste indruk achterlaat.

Folder ontwerp

Kies voor folderontwerp dat jouw boodschap duidelijk en aantrekkelijk communiceert.

Brochure ontwerp

Effectieve brochureontwerpen die informatie helder en aantrekkelijk presenteren.

Flyer ontwerp

Laat je boodschap schitteren met creatieve en effectieve flyerontwerpen.

Poster ontwerp

Krachtige posterontwerpen
die je onderscheiden en resultaten opleveren.

Overige ontwerpen

Kijk voor overige ontwerpen op de overige designs pagina.

Vertrouwd in Grafisch Ontwerp

Vertrouwd in Grafisch Ontwerp

Ik help je om jouw merk te versterken met unieke ontwerpen die in het oog springen. Met mijn expertise, oog voor detail
en persoonlijke aanpak zorg ik voor succesvolle visuele communicatie. Laat jouw merk, product of dienst stralen met
professioneel grafisch ontwerp en laat een onuitwisbare indruk achter op jouw doelgroep.

Ik help je om jouw merk te versterken met unieke ontwerpen die in het oog springen. Met mijn expertise, oog voor detail en persoonlijke aanpak zorg ik voor succesvolle visuele communicatie. Laat jouw merk, product of dienst stralen met professioneel grafisch ontwerp en laat een onuitwisbare indruk
achter op jouw doelgroep.

ANSICHTKAART
ONTWERP

ANSICHTKAART
ONTWERP

Jouw speciale moment verdient een speciale kaart, en ik sta klaar om die voor jou te creëren. Belangrijke levensmomenten, zoals geboortes, bruiloften, verhuizingen en grote feesten, verdient dit een bijzondere kaart die de essentie van dat moment vastlegt. Als je genoeg hebt van standaard ontwerptemplates, ben ik er om jou hierbij te helpen. Ik hecht waarde aan persoonlijk contact zodat we samen kunnen kijken voor een uniek en passend ontwerp. Daarnaast begeleid ik je bij het kiezen van het juiste papier, de drukmethodes, enveloppen en zorg ik ervoor dat alles netjes wordt afgeleverd. Samenwerken met lokale drukkers staat garant voor kwaliteit, waarbij de kosten afhankelijk zijn van papierkeuze, formaat, oplage en afwerking zoals diepdruk of foliedruk.

Om je kaarten extra bijzonder te maken, denken we aan details zoals sluitzegels, touwtjes, labels en meer voor die perfecte finishing touch.

RECOGNIZING THE NEED IS THE

PRIMARY CONDITION FOR DESIGN

RECOGNIZING THE NEED IS THE

PRIMARY CONDITION FOR DESIGN

VISITEKAART
ONTWERP

VISITEKAART
ONTWERP

Op zoek naar een unieke huisstijl die jouw merk tot leven brengt? Zoek niet verder! Ik begrijp als geen ander de impact van een krachtige, onderscheidende huisstijl en ik ben er om jou te helpen opvallen. Met mijn jaren ervaring vertaal ik jouw visie naar een perfect passende huisstijl. Elk ontwerp weerspiegelt de unieke identiteit en merkwaarden. Jouw tevredenheid staat voorop. Ik luister naar jouw wensen en werk nauw samen om een huisstijl te creëren waar we trots op zullen zijn. Ga voor SunlineDesign en laat je merk stralen met een opvallende huisstijl die jouw verhaal vertelt.

100%

Tevredenheidgarantie

100% tevreden- heidgarantie

Ik ben van mening dat jij als klant 100% tevreden moet zijn over het resultaat
van het ontwerp dat ik voor jou gemaakt heb. Ik bied dan ook een 100% tevredenheidgarantie wat niets anders inhoudt dan dat ik net zolang
ontwerp totdat jij helemaal tevreden bent.

100% tevredenheidgarantie

100% tevredenheid

Ik ben van mening dat jij als klant 100% tevreden moet zijn over het resultaat van het ontwerp dat ik voor jou gemaakt heb. Ik bied dan ook een 100% tevredenheidgarantie wat niets anders inhoudt dan dat ik net zolang ontwerp totdat jij helemaal tevreden bent.

FOLDER
ONTWERP

FOLDER
ONTWERP

Op zoek naar een verpakkingsontwerp die jouw producten doen opvallen?
Ik begrijp de cruciale rol van visueel aantrekkelijke verpakkingen. Ik, als toegewijde grafisch vormgever, transformeer jouw visie naar unieke, gedenkwaardige verpakkingsontwerpen. Elke verpakking wordt zorgvuldig vormgegeven om jouw product een onvergetelijke uitstraling te geven. Jouw product verdient een verpakking die in het oog springt. Mijn ontwerpen zijn ontwikkeld om de aandacht te trekken en een blijvende indruk achter te laten in de drukke markt. Ik werk nauw met je samen om een verpakkingsontwerp te creëren dat perfect past bij jouw product en doelgroep.

Creatieve ideeën beginnen bij SunlineDesign

Ontdek hoe we jouw ideeën tot leven kunnen brengen met unieke ontwerpen en grensverleggende concepten.

Creatieve & inno-vatieve ideeën beginnen bij SunlineDesign

Ontdek hoe we jouw ideeën tot leven
kunnen brengen met unieke ontwerpen en grensverleggende concepten.

BROCHURE
ONTWERP

BROCHURE
ONTWERP

Op zoek naar opvallende (roll-up) banners die je boodschap kracht bijzetten? Bij SunlineDesign begrijpen we de impact van doeltreffende (roll-up) banners die de aandacht trekken. Als toegewijde grafisch vormgever ben ik er om jouw visie om te zetten in unieke (roll-up) banner ontwerpen die je boodschap laten schitteren. Elk ontwerp word met zorg gemaakt om jouw merk effectief te presenteren. Jouw (roll-up) banner verdient impact. Mijn designs zijn strategisch ontwikkeld om de aandacht te trekken en een blijvende indruk te maken, waar je banner ook staat.

Creatieve ideeën beginnen bij SunlineDesign

Dé plek waar jouw visuele verbeelding werkelijkheid wordt. Ontdek hoe ik jouw ideeën tot leven kan brengen met unieke ontwerpen en grensverleggende concepten.

FLYER
ONTWERP

FLYER
ONTWERP

Op zoek naar opvallende autobelettering ontwerpen die jouw voertuig transformeren in een rijdend visitekaartje? Zoek niet verder! Bij SunlineDesign begrijpen we de kracht van doelgerichte autobelettering die indruk maakt. Als gepassioneerde grafisch vormgever ben ik er om jouw visie te vertalen naar op maat gemaakte autobelettering ontwerpen die de aandacht trekken. Elk ontwerp is met zorg en precisie gemaakt om jouw voertuig te laten opvallen. Jouw voertuig verdient een unieke uitstraling. Mijn ontwerpen zijn strategisch ontwikkeld om de aandacht te grijpen en een onvergetelijke indruk achter te laten, waar je ook rijdt.

Creatieve ideeën beginnen bij SunlineDesign

Dé plek waar jouw visuele verbeelding werkelijkheid wordt. Ontdek hoe ik jouw ideeën tot leven kan brengen met unieke ontwerpen en grensverleggende concepten.

POSTER
ONTWERP

POSTER
ONTWERP

Op zoek naar opvallende signing ontwerpen die je bedrijf in de schijnwerpers zetten? Zoek niet verder! Bij SignCraft Studio begrijpen we de impact van krachtige visuele signing die de aandacht trekt. Als toegewijde grafisch vormgever ben ik hier om jouw visie om te zetten in op maat gemaakte signing ontwerpen die een blijvende indruk achterlaten. Elk ontwerp wordt met zorg en precisie vervaardigd om jouw bedrijf te laten stralen. Jouw bedrijf verdient een onvergetelijke uitstraling. Mijn designs zijn strategisch ontwikkeld om de aandacht te grijpen en een sterke indruk achter te laten, waar je ook gevestigd bent.

Waarom kiezen
voor SunlineDesign?

Waarom SunlineDesign?

ADVIES OP MAAT
Ik luister naar jouw wensen en bied op maat gemaakt advies voor onderscheidend grafisch ontwerp.
KORTE LIJNEN
Graag houd ik de lijnen kort, zodat we snel en effectief kunnen schakelen voor een snelle oplevering van jouw project.
UNIEK ONTWERP OP MAAT
Alle ontwerpen worden op maat gemaakt en zorgvuldig afgestemd op jouw specifieke wensen en behoeften.
CREATIVITEIT VOOR ELK BUDGET
Ik lever hoogwaardige ontwerpen die voldoen aan jouw budget, zonder in te leveren op creativiteit.
100% TEVREDENHEIDSGARANTIE
Ik streef naar 100% tevredenheid, en pas mijn grafische designs aan totdat het perfect aansluit bij jouw verwachtingen.
GEEN VERBORGEN KOSTEN
Bij mij weet je altijd waar je aan toe bent. Ik hanteer transparante tarieven, zonder onaangename verrassingen achteraf.
LAGE PRIJZEN
Als jouw betrouwbare ontwerppartner bied ik creatieve oplossingen tegen verrassend lage tarieven.
SNEL ANTWOORD
Graag houd ik de lijnen kort, zodat we snel en effectief kunnen schakelen voor een snelle oplevering van jouw project.
VOLLEDIGE EIGENDOMSRECHTEN
Jouw logo, jouw eigendom. Ik garandeer volledige eigendomsrechten, waarbij je logo flexibel en onbeperkt gebruikt kan worden.
AFTERSERVICE
Na oplevering biedt ik je gratis afterservice, zodat je altijd nog contact kunt opnemen met eventuele vragen.
BESTANDSTYPEN
Je ontvangt jouw logo in alle bestandstypen die je ooit nodig zal hebben, namelijk PNG & JPG voor het web, en EPS & PDF voor print.
24/7 BEREIKBAAR
24/7 klantenservice: 7 dagen per week bereikbaar via mail.
SPARREN
Eerst liever even sparren? Mail naar jeffrey@sunlinedesign.nl voor gratis advies.
SPARREN
Je kan bij mij terecht voor alle soorten designmateriaal van flyers, folders, posters, e-mailhandtekeningen, tot logo ontwerp, webdesign en huisstijl ontwerpen en alles wat daartussen zit.
Vorige slide
Volgende slide
ADVIES OP MAAT
Ik luister naar jouw wensen en bied op maat gemaakt advies voor onderscheidend grafisch ontwerp.
KORTE LIJNEN
Graag houd ik de lijnen kort, zodat we snel en effectief kunnen schakelen voor een snelle oplevering van jouw project.
UNIEK ONTWERP OP MAAT
Alle ontwerpen worden op maat gemaakt en zorgvuldig afgestemd op jouw specifieke wensen en behoeften.
CREATIEF VOOR ELK BUDGET
Ik lever hoogwaardige ontwerpen die voldoen aan jouw budget, zonder in te leveren op creativiteit.
100% GARANTIE
Ik streef naar 100% tevredenheid, en pas mijn grafische designs aan totdat het perfect aansluit bij jouw verwachtingen.
GEEN VERBORGEN KOSTEN
Ik hanteer transparante tarieven, zonder onaangename verrassingen achteraf.
LAGE PRIJZEN
Als jouw betrouwbare ontwerppartner bied ik creatieve oplossingen tegen verrassend lage tarieven.
SNEL ANTWOORD
Graag houd ik de lijnen kort, zodat we snel en effectief kunnen schakelen voor een snelle oplevering van jouw project.
VOLLEDIGE EIGENDOM
Jouw logo, jouw eigendom. Ik garandeer volledige eigendomsrechten.
AFTERSERVICE
Na oplevering biedt ik je gratis afterservice, zodat je altijd nog contact kunt opnemen met eventuele vragen.
BESTANDSTYPEN
Je ontvangt jouw logo in alle bestandstypen die je ooit nodig zal hebben, namelijk PNG & JPG voor het web, en EPS & PDF voor print.
24/7 BEREIKBAAR
24/7 klantenservice: 7 dagen per week bereikbaar via mail.
SPARREN
Eerst liever even sparren? Mail naar jeffrey@sunlinedesign.nl voor gratis advies.
ALLROUND EXPERTISE
Je kan bij mij terecht voor alle soorten designmateriaal voor meer info kan je mij altijd contacten.
Vorige slide
Volgende slide

Mijn werkwijze

1

Kennismaken & bespreken

Heb je interesse in één of meer diensten? Vooraf kunnen wij een afspraak maken voor een kennismakingsgesprek. In dit gesprek kun jij precies aangeven wat de wensen zijn en vertel ik je de mogelijkheden. Zo kunnen wij samen werken aan een eerste opzet voor het gewenste eindproduct wat jij in gedachte hebt. Dit concept ga ik vervolgens uitwerken.

2

Idee & concept

Op basis van ons kennismakingsgesprek bedenk ik ideeën en werk ik verschillende conceptontwerpen uit. Bij de ontwerpen zal ik vertellen hoe ik op dit idee ben gekomen zodat je de gedachte erachter kunt begrijpen. Je kunt hierop aangeven of je tevreden bent met een van de ontwerpen of dat je graag aanpassingen wilt laten doen.

3

Ontwerpen & creëren

Als het uiteindelijke conceptontwerp klaar is begin ik aan de realisatie van het gewenste eindproduct. De uitkomst is een product waar we allebei trots op zijn. Of dat nu een uitgewerkt logo, social advertentie, een complete website of flyer is, ik ben pas tevreden wanneer jij tevreden bent.

4

Overdragen & nazorg

Tijdens de overdracht bespreken we hoe het eindresultaat gebruikt kan worden. Daarnaast ben ik altijd bereikbaar mocht je naderhand nog vragen hebben over het product wat ik voor jou gemaakt heb. Of het nu om de website gaat, het logo, de social advertentie of de flyer, nazorg is een belangrijk onderdeel van het project.

Mijn werkwijze

1

Kennismaken
& bespreken

Heb je interesse in één of meer diensten? Vooraf kunnen wij een afspraak maken voor een kennismakingsgesprek. In dit gesprek kun jij precies aangeven wat de wensen zijn en vertel ik je de mogelijkheden. Zo kunnen wij samen werken aan een eerste opzet voor het gewenste eindproduct wat jij in gedachte hebt. Dit concept ga ik vervolgens uitwerken.

2

IDEE &
CONCEPT

Op basis van ons kennismakingsgesprek bedenk ik ideeën en werk ik verschillende conceptontwerpen uit. Bij de ontwerpen zal ik vertellen hoe ik op dit idee ben gekomen zodat je de gedachte erachter kunt begrijpen. Je kunt hierop aangeven of je tevreden bent met een van de ontwerpen of dat je graag aanpassingen wilt laten doen.

3

ONTWERPEN
& CREËREN

Als het uiteindelijke conceptontwerp klaar is begin ik aan de realisatie van het gewenste eindproduct. De uitkomst is een product waar we allebei trots op zijn. Of dat nu een uitgewerkt logo, social advertentie, een complete website of flyer is, ik ben pas tevreden wanneer jij tevreden bent.

4

OVERDRAGEN
& NAZORG

Tijdens de overdracht bespreken we hoe het eindresultaat gebruikt kan worden. Daarnaast ben ik altijd bereikbaar mocht je naderhand nog vragen hebben over het product wat ik voor jou gemaakt heb. Of het nu om de website gaat, het logo, de social advertentie of de flyer, nazorg is een belangrijk onderdeel van het project.

Laat je inspireren

UITGELICHT WERK

Laat je inspireren

UITGELICHT WERK

Bekijk projecten waar
ik trots op ben

Bekijk projecten waar ik trots op ben

Veelgestelde vragen

Veelgestelde vragen
FAQ

Voorlopig hanteer ik vaste prijzen, de klant vindt het prettig om direct te weten waar hij/zij aan toe is. Een site van 6 pagina’s kost €725,-. Denk aan bijvoorbeeld:

Home
Diensten
Over mij
Blog
Contact
Privacyverklaring

Natuurlijk bouw ik ook grotere sites. Wil je een site van 12 of 20 pagina’s? Geen probleem! Neem contact met me op en dan bespreken we wat de mogelijkheden zijn!

Een webshop kost €1425,-.

In principe 3 maar ik ben flexibel en meedenkend genoeg om daar wat meer van te maken! Tijdens het bouwen houd ik je op de hoogte van mijn vorderingen en ontvang ik van jou feedback die ik direct verwerk op de site.

Ja. Ik geef je een videohandleiding mee waarin ik stap voor stap laat zien hoe je zelf een tekst of foto wijzigt.

Een site is nooit echt helemaal ‘af’. Eigenlijk kun je een site vergelijken met een plant die je moet onderhouden. Zo’n site heeft ook regelmatig onderhoud nodig: updates, beveiliging in de gaten houden, back-ups maken. Met een onderhoudsabonnement ben je van de ‘verzorging’ af!

Ja natuurlijk kan dat, stel je voor! In dat geval leg ik uit hoe je zelf de site update. Mocht je mijn hulp voor iets anders nodig hebben reken ik mijn standaard uurtarief (€65,-).

Graag! Ik vind het juist leuk om op een gezellige manier de boodschap over te brengen. Maak je dus geen zorgen over je tekst, dat komt wel goed!

Ja. Als je geen zin hebt om zelf een tekst of foto aan te passen doe ik dat voor je. Hierbij moet ik even vermelden dat dit natuurlijk niet wekelijks of maandelijks moet gebeuren maar incidenteel is dit geen enkel probleem.

Ja. De site bouw ik in WordPress met behulp van Elementor Pro. Dit is een geweldige pagebuilder met zeer veel mogelijkheden en bijzonder gebruikersvriendelijk!

Het eerste jaar krijg je een licentie van mij cadeau, hierna is het de bedoeling dat je een eigen licentie aanschaft. Deze licentie kost €49,- per jaar.

Uiteraard! Je site ziet er op alle devices goed uit.

Voorlopig hanteer ik vaste prijzen, de klant vindt het prettig om direct te weten waar hij/zij aan toe is. Een site van 6 pagina’s kost €725,-. Denk aan bijvoorbeeld:

Home
Diensten
Over mij
Blog
Contact
Privacyverklaring

Natuurlijk bouw ik ook grotere sites. Wil je een site van 12 of 20 pagina’s? Geen probleem! Neem contact met me op en dan bespreken we wat de mogelijkheden zijn!

Een webshop kost €1425,-.

In principe 3 maar ik ben flexibel en meedenkend genoeg om daar wat meer van te maken! Tijdens het bouwen houd ik je op de hoogte van mijn vorderingen en ontvang ik van jou feedback die ik direct verwerk op de site.

Ja. Ik geef je een videohandleiding mee waarin ik stap voor stap laat zien hoe je zelf een tekst of foto wijzigt.

Een site is nooit echt helemaal ‘af’. Eigenlijk kun je een site vergelijken met een plant die je moet onderhouden. Zo’n site heeft ook regelmatig onderhoud nodig: updates, beveiliging in de gaten houden, back-ups maken. Met een onderhoudsabonnement ben je van de ‘verzorging’ af!

Ja natuurlijk kan dat, stel je voor! In dat geval leg ik uit hoe je zelf de site update. Mocht je mijn hulp voor iets anders nodig hebben reken ik mijn standaard uurtarief (€65,-).

Graag! Ik vind het juist leuk om op een gezellige manier de boodschap over te brengen. Maak je dus geen zorgen over je tekst, dat komt wel goed!

Hoe kan ik je helpen met je volgende

D20

Hoe kan ik je helpen met
je volgende

Ik wil jouw blogs en tips ontvangen

Ontvang de meest waardevolle tips, inspirerende cases en informatieve
blogs rechtstreeks in je inbox.

Vul je naam en e-mailadres in en ontvang de meest waardevolle tips, inspirerende cases en informatieve blogs rechtstreeks in je inbox.

Deze site wordt beschermd door reCAPTCHA en zijn het privacybeleid en de servicevoorwaarden van Google van toepassing.

Geïnteresseerd in een van mijn diensten?
Zet de knop om!

Laten we het erover hebben onder het genot van een kopje koffie.
Wil je liever bellen, appen, mailen of face-timen? Ook dat kan natuurlijk.

Geïnteresseerd in een van mijn diensten?

Laten we het erover hebben onder het genot van een kopje koffie. Wil je liever bellen, appen, mailen of face-timen? Ook dat kan natuurlijk.

Zet de knop om!

Let's

Together

Contact

Deze site wordt beschermd door reCAPTCHA en zijn het privacybeleid en de servicevoorwaarden van Google van toepassing.